FRO-nyheter

Nyheter som berör FRO

Öppet Hus på Grimsta torsdag kväll

Öppet Hus på Grimsta. Vi öppnar dörrarna vid 18-tiden.

Vi fortsätter att förbereda utrustningen inför Vikingarännet.
I Grimsta kan du också köra radio, använda datorerna i vår datasal, läsa tidningar och hjälpa till i vår teknikhörna. Du kan också läsa FRONytt, Fälttelegrafen, Förbundsbladet, HemvärnsNytt, IHS Jane's Defence Weekly, Katalog Clas Ohlsson, Katalog Kjell&Compani, Katalog Teknikmagasinet, QST, QTC, SKEF-News, Tjugofyra7 och Vårt försvar.

Telefonnumret till Grimsta är 08-664 28 08.

Vad som läggs på denn web

Hej Alla
Som ordförande för FRO Stockholm ser jag gärna att de inlägg som görs här, har med FRO att göra, jag har inte riktig förstått hur en resebyrå kan ha med FRO att göra, FRO förmedlar inte resor och kommer inte att gör det, då det finns resebyrå för detta. När det gäller trafikolyckor på våra vägar ska de inte läggs upp i detta media då tidningar lämnar den info till allmänheten. När det gäller Södertäljebon E4/E20 kan jag förstå om det skulle bli en kris så kan det ställa till svårigheter att komma fram en sådan info är viktig och bör tänkas på ifall.

Telegrafiträning


Jag kommer att fortsätta med möjligheten till träning i telegrafi i vår lokal i Grimsta. Tiden är samma tider som öppet hus har och det är bara att komma till lokalen så kör vi tuffanläggningen som vi har i lokalen. Det finns också möjlighet att på ett par datorer köra träning på telegrafi.

Sidor

Subscribe to RSS - FRO-nyheter