Exit från Grimsta-webben

Hej då, alla Grimsta-vänner
(eventuella ovänner inräknade)!

Inläggarens syn har nu försämrats1) så långt att han har svårt att läsa tidningar och bildskärmar (dator och Text-TV). Därför avslutas NU hans inlägg på Grimstawebben med förhoppningen att andra FRO-medlemmar i Stockholmskretsen ska förmedla nyheter och tankar om försvar, teknik samt annat intressant i främst Stockholm med omnejd.

För eget informationsbehov avlyssnas även framledes SR/P1 Ekot och ljudet från SvT1/Rapport m fl nyhetssändningar.

Erik F
Stockholmsmedlem, sedan 2005 utflyttad till "en stad på landet" (besök gärna Thor Modéens födelsestad vid färd på E20, men undvik hans levnadsvanor).
_ _ _

Till förebyggande av missbruk kan Drupal master eller annan behörig upphäva min behörighet att påverka på Grimstawebben.
_____
1): Enögd, färgblind, närsynt och - nu - drabbad av gråstarr.

Kommentarer

tack för dom!

Jag var inte med från första dagen men kom in ganska tidigt. Roligt ändå att läsa uppskattningarna!

Tidningsnotiser med stav- eller faktafel upplever många läsare som dålig journalistik. Jag vill som amatörskribent inte åstadkomma sån't. Med tiden blev det svårt att kontrollera egen stavning (eller andras, om man kopierar text). Däremot var det en signal till framtidsfundering.

Hej Erik
Du har nu i nästan 14 år skrivet inlägg här på Grimsta Webben vi från styrelsen i FRO Stockholm vill härmed rikta ett stort tack för dina insatser och inlägg som jag tror många har uppskattat. det är tyvärr också trist att få höra att du får sämre syn, men du är alltid välkommen att ringa till mig eller någon annan i styrelsen.
Ett stort tack för dina inlägg och den tid du har lagt av din fritid för FRO Stockholm.